Webshop » Whisky » Milk & Honey Apex Series Alba Cask Small Batch, 70cl - 53,4°

Milk & Honey Apex Series Alba Cask Small Batch, 70cl - 53,4°

WHI_0145 Milk & Honey Apex Series Alba Cask Small Batch, 70cl - 53,4°

Milk & Honey Apex Series Alba Cask Small Batch, 70cl - 53,4°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 53.4% ABV
Herkomst : Israël

De Milk & Honey Apex Series Alba Cask, Small Batch, is een van de vele single malt whisky referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel.

De Milk & Honey Apex Series is het resultaat van jarenlang werk en onderzoek. Het illustreert de geest van innovatie en creativiteit, gedreven door durf en ambitie om nieuwe hoogtes te bereiken. Een exclusieve kans op gelimiteerde edities in small batches of single casks. Elke fles M&H Apex is een verkenning van wereldse plaatsen, de hoofddistilleerder Tomer Goren, selecteert specifiek uitzonderlijke vaten voor elke batch of single cask, gekozen vanwege hun specifieke rijpingslocatie of om de magie te tonen van hout en terroir.

Deze M&H Apex Alba Cask is het resultaat van een rijping op ex-Ledaig vaten, gebotteld in een small batch uitgave. De benaming “Alba” is een verwijzing naar unieke single malt whisky die vroeger werd gerijpt in het historische land van herkomst, aan de kust van de Atlantische Oceaan. Met toetsen van rook en zeebries is dit een eerbetoon aan de grote tradities van het maken van whisky en het oude land, Alba.

Tasting notes :
• Neus : Gerookte aardbeienyoghurt en hartige kelp, zachte aroma's van geroosterde marshmallow.
• Smaak : Turfachtig en romig met gele custard en grof zeezout.
• Afdronk : Langgerekt op Matcha groene thee, rijpe ananas en de kost van verkoold brood.

€ 123,30

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop