Webshop » Andere Distillaten » Tequila Fortazela Anejo 18M, 70 cl - 40°

Tequila Fortazela Anejo 18M, 70 cl - 40°

TEQ_0023 Tequila Fortazela Anejo 18M, 70 cl - 40°

Fortaleza Anejo 18M, 70 cl - 40°

Inhoud : 70 cl
Alc. Vol. : 40 % ABV
Herkomst : Mexico

Fortaleza Añejo is een gewaardeerde traktatie voor elke tequilaliefhebber. Hij is populair bij zowel beginners als ervaren tequila-drinkers. De flessen worden met de hand geblazen in Mexico, zelfs de agavakurk wordt met de hand gemaakt in de distilleerderij. De agaves zijn afkomstig uit Tequila Valley, gekookt in een steenoven en voor 100% vermalen door een stenen maalwiel. Vervolgens vindt een gisting plaats in houttanks in de open lucht voordat deze dubbel wordt gedistilleerd in koperen ketels. De tequila wordt vervolgens individueel gerijpt gedurende minstens 18 maanden in ex-Amerikaanse eiken bourbonvaten.

Tasting notes:
  • Neus: Karamel, vanille, butterscotch en gekookte agave-aroma's springen praktisch uit het glas in deze veelgeprezen en perfect gerijpte añejo. Deze tequila is zo rijk en complex dat sommige mensen zelfs ananas, perzik, oranjebloesem, nootmuskaat en rozijnen in de neus kunnen detecteren.
  • Smaak: Eenmaal in je mond, gaat de volledig gekookte agave-ervaring verder met een dikke en olieachtige textuur die je mond op een zeer rustgevende manier bedekt. Butterscotch, karamel, toffee, citrus en hazelnoten zijn veel voorkomende smaken die mensen herkennen.

€ 97,50

Uitverkocht


Gerelateerde productenWebshop gemaakt met EasyWebshop