Webshop » Andere Distillaten » Fortaleza Reposado 4-6M, 70 cl - 40°

Fortaleza Reposado 4-6M, 70 cl - 40°

TEQ_0022 Fortaleza Reposado 4-6M, 70 cl - 40°
Fortaleza Reposado 4-6M, 70 cl - 40°

Inhoud : 70 cl
Alc. Vol. : 40 % ABV
Herkomst : Mexico  

Met Fortaleza Reposado kun je gewoon niets fout doen. Hij is populair bij zowel beginners als ervaren tequila-drinkers. De flessen worden met de hand geblazen in Mexico, zelfs de agavakurk wordt met de hand gemaakt in de distilleerderij. De agaves zijn afkomstig uit Tequila Valley, gekookt in een steenoven en voor 100% vermalen door een stenen maalwiel. Vervolgens vindt een gisting plaats in houttanks in de open lucht voordat deze dubbel wordt gedistilleerd in koperen ketels. De tequila wordt vervolgens individueel gerijpt in ex-Amerikaanse eiken bourbonvaten, de rijpingstijd wordt vermeld op de fles en moet tussen de 4 en 6 maanden zijn.

Tasting notes :
  • Neus: Aroma's van citrus, karamel, boter, gekookte agave en salie zijn het begin van een aangenaam uitgebalanceerde en zeer unieke smaakervaring. Fortaleza Reposado heeft zijn eigen karakter en is niet zoals elke andere tequila.
  • Smaak: Smaken zijn onder meer gekookte agave, citrus, vanille, appel, aarde en kaneel. De afdronk is lang en rijk, delicaat kruidig ​​en heeft een olieachtige textuur waardoor dit een genot is om te drinken.

€ 72,95

Uitverkocht


Gerelateerde productenWebshop gemaakt met EasyWebshop