Webshop » Andere Distillaten » KAH Anejo, 70cl - 40°

KAH Anejo, 70cl - 40°

TEQ_0007 KAH Anejo, 70cl - 40°

KAH Anejo, 70cl - 40°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 40% ABV
Herkomst : Mexico

KAH Tequila is ontstaan om eerbied en respect te tonen aan Mexico en z'n inwoners.

De fles en drank zijn gereflecteerd op de "Day of the Dead", een 3000 jaar oud ritueel waarbij de doden van geliefden geëerd en herdacht worden. De unieke verpakking is geïnspireerd door de traditionele Calaveras, gebruikt in 'Dio de los Muertos' (dag van de doden) en symboliseren de dood en wedergeboorte.

Het woord 'KAH' vertaalt zich in de oude taal van de Maya's naar 'Leven'. Elke fles werd met de grootste zorg handgemaakt en met de hand beschilderd, geen 2 flessen zijn dezelfde. Terwijl deze fles de geest van het eeuwige leven vasthoud, doet ze dit ook met de tequila.

De stokers transformeren enkel de beste met de hand geselecteerde 100% blauwe agave in Blanco, Anejo en Reposado tequila. Deze drank is bovendien bezitter van een Organisch en Kosher certificaat.

Deze Anejo is een licht zoete tequila met een kruidige smaak en veel toetsen van het hout, gebruikt om de rijping in te laten plaatsvinden. Een complexe en goed gebalanceerde tequila met veel citrus en fruitsmaken aangevuld met karamel, toffee en pepermunt.

Een lange warme afdronk eindigt in pepers met agave toetsen. 

€ 65,00

Uitverkocht


Webshop gemaakt met EasyWebshop