Webshop » Wijn » Graham's The Tawny Reserve Port, 75cl - 20°

Graham's The Tawny Reserve Port, 75cl - 20°

POR_0012 Graham's The Tawny Reserve Port, 75cl - 20°

Graham's The Tawny Reserve Port, 75cl - 20°

Inhoud : 75 cl
Alc. Vol. : 20 % ABV
Herkomst : Portugal

"The Tawny" is een erg fijn verouderde Tawny Port, gemiddeld gerijpt van 7 tot 9 jaar in gekruide eikenhouten vaten. Het is de persoonlijke impressie van Graham's Master Blender van een fijne, oude, houtgerijpte port. Door het gebruikte rijpingsproces vindt men nog aroma's en smaken terug van rijpe fruit smaken en taninnes die complementair zijn aan de complexiteit die ontstaat door bijna een decennia eikrijping. 

Charles Symington, Graham's Master Blender voegt in 'The Tawny' ook wijnen toe die merkelijk ouder zijn zodat deze blend de uitgesproken karakteristieken krijgt van een lange rijping op eik. 

De kleur is diep goud rood en laten complexe aroma's vrij van sinaasschillen, kaneel, pruim, rozijnen en vijgen. Vol en genereus van smaak met een lange zuivere afdronk. 

Deze Port past perfect bij een amandeltaart of een crème brûlée, uiteraard ook zonder zoetigheid is dit een ideaal digestief. 

Best licht gekoeld serverenRumology.be, Hasseltsestraat 30, 3740 - Bilzen, Limburg - België, Tel. : +32 473 74 52 95, info@rumology.be

€ 19,00

Beschikbaar - Voorraad: 2


Webshop gemaakt met EasyWebshop