Webshop » Wijn » Graham's Six Grapes Reserve Port, 75cl - 20°

Graham's Six Grapes Reserve Port, 75cl - 20°

POR_0011 Graham's Six Grapes Reserve Port, 75cl - 20°

Graham's Six Grapes Reserve Port, 75cl - 20°

Inhoud : 75 cl
Alc. Vol. : 20 % ABV
Herkomst : Portugal

Six Grapes is een echte prijswinnaar met 7 gouden medailles en 2 trofeën bij de meest prestigeuse internationale tasting wedstijden over de laatste 20 jaar. Een van Graham's meest opmerkelijke port in kwaliteit, finesse en elegantie. 

De 6 druiventrossen op het etiket vinden hun oorsprong in de classificatie van wijnen in de Graham's Lodge waar ze gebruikt werden om de vaten te markeren met wijnen van uitzonderlijke kwaliteit. Deze vaten werden nadien gebruikt om de Vintages of Six Grapes mee te bottelen. 

Een wijn met een groot hart, de druiven worden geteeld in dezelfde wijngaarden als die van de befaamde Graham's Vintages. Z'n stijl ligt dan ook kortbij de Vintage Port stijl, een volle Port met rijkelijk zwart fruit in de mond en kenmerkende aroma's van braambessen. 

Deze Six Grapes kan gezien worden als een dagelijks pleziertje voor een Vintage Port drinker, gebotteld wanneer hij nog relatief jong om een frisheid te behouden. Best te serveren bij een temperatuur van 12 tot 16°C. Rumology.be, Hasseltsestraat 30, 3740 - Bilzen, Limburg - België, Tel. : +32 473 74 52 95, info@rumology.be

€ 19,00

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop