Webshop » Wijn » Del Professore The Gibson Pickled Vermouth, 75 cl - 18°

Del Professore The Gibson Pickled Vermouth, 75 cl - 18°

VER_0019 Del Professore The Gibson Pickled Vermouth, 75 cl - 18°

Del Professore The Gibson Pickled Vermouth, 75 cl - 18° 
Inhoud : 70 cl
Alc. Vol. : 18 % ABV
Herkomst : Italië

De kwaliteitsvolle vermouth van Del Professore is welgekend en wordt door velen geapprecieerd. Wij hebben dan ook goed nieuws voor iedereen die vermouth wel kan smaken! U kan namelijk binnenkort gaan genieten van de nieuwste creatie van Del Professore: The Gibson Pickled Vermouth.

Deze vermouth heeft Del Professore samen met Mr. Marian Beke, de eigenaar van de wereldbekende The Gibson Bar in Londen, gecreëerd op basis van een exclusief recept van Mr. Beke. Dit recept is tot stand gekomen na jaren ervaring als top bartender, veel research en vele experimenten samen met Del Professore.

De neus biedt onmiddellijk fruitige en frisse geuren. Hier en daar kan u toetsen van dille en laurierbladeren terug vinden. Daarna komen de aanwezige geuren van koriander, absint en Jamaicaanse peper sterk naar boven. Eindigen doet de neus met verfrissende hinten van citrusfruit en pompelmoes.

Daarnaast is deze vermouth met zijn 26 aanwezige botanicals ook een echte smaakbom. De combinatie tussen fruitige toetsen, zeldzame specerijen en kruiden heeft als resultaat een fantastische demi-sec vermouth.

Cocktailtip - Del Professore Pickled Martini :
5 cl London Dry Gin
4 cl Pickled Vermouth
2 dashes Orange Bitters
2 dashes Angostura
Stir and Strain in coupette glass
Garnish with lemon zest

€ 28,50

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop