Webshop » Whisky » Smoky Scot Caol Ila Original, 70cl - 46°

Smoky Scot Caol Ila Original, 70cl - 46°

WHI_0214 Smoky Scot Caol Ila Original, 70cl - 46°

Smoky Scot Caol Ila Original, 70cl - 46°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 46% ABV
Herkomst : Schotland, Islay

Smoky Scot Original werd gedistilleerd bij Caol Ila en is één van de vele referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel te Bilzen. Deze referentie van Smoky Scot werd gedurende 5 jaren gerijpt in traditionele ex- Bourbon vaten en is een jeugdige, doch levendige vertegenwoordiging van de huisstijl. De heldere en levendige smaken van jodium, zeewier, teer en rook doen je wegdromen naar het magische eiland Islay.

Tasting notes :
Initieel krijg je toetsen van teer, oud hout, pekel en rook die geleidelijk aan plaats maken voor een meer subtiel bloemig en moutig bouquet. Je neemt geroosterde zonnebloempitten, mout en een vleugje menthol waar.

Over Smoky Scot :
Smoky Scot vertegenwoordigt het Islay aanbod van de groep ACEO uit Schotland. Een whisky vol met karakteristieke turfrook en medicinale toetsen, waar de whisky’s van het eiland Islay om bekend staan. De Smoky Scot range wordt gedistilleerd bij Caol Ila aan de oostkust van Islay en staat voor een uitermate goed inzicht in wat Islay te bieden heeft aan whiskyliefhebbers.

€ 42,00

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop