Webshop » Whisky » Milk & Honey Apex Series Sherry Single Cask, 70cl - 56,9°

Milk & Honey Apex Series Sherry Single Cask, 70cl - 56,9°

WHI_0147 Milk & Honey Apex Series Sherry Single Cask, 70cl - 56,9°

Milk & Honey Apex Series Sherry Single Cask, 70cl - 56,9°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 56.9% ABV
Herkomst : Israël

De Milk & Honey Apex Series Sherry, Single Cask, is een van de vele single malt whisky referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel.

De Milk & Honey Apex Series is het resultaat van jarenlang werk en onderzoek. Het illustreert de geest van innovatie en creativiteit, gedreven door durf en ambitie om nieuwe hoogtes te bereiken. Een exclusieve kans op gelimiteerde edities in small batches of single casks. Elke fles M&H Apex is een verkenning van wereldse plaatsen, de hoofddistilleerder Tomer Goren, selecteert specifiek uitzonderlijke vaten voor elke batch of single cask, gekozen vanwege hun specifieke rijpingslocatie of om de magie te tonen van hout en terroir.

Deze single cask in de M&H Apex serie komt uit een vat, afkomstig van Jerez, Spanje. Het vat werd eerder gebruikt om Pedro Ximenez sherry te rijpen, speciaal voor de M&H distilleerderij gemaakt. Het PX Sherry vat zorgt voor aroma’s van gekonfijte zwarte kersen afgedekt onder een snufje gemalen kruidnagel.

€ 130,60

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop