Webshop » Whisky » Milk & Honey Apex Series Pomegranate Cask n°14 Small Batch, 70cl - 57,2°

Milk & Honey Apex Series Pomegranate Cask n°14 Small Batch, 70cl - 57,2°

WHI_0142 Milk & Honey Apex Series Pomegranate Cask n°14 Small Batch, 70cl - 57,2°

Milk & Honey Apex Series Pomegranate Cask n°14 Small Batch, 70cl - 57,2°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 57.2% ABV
Herkomst : Israël

De Milk & Honey Apex Series Pomegranate Cask, Small Batch, is een van de vele single malt whisky referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel.

De Milk & Honey Apex Series is het resultaat van jarenlang werk en onderzoek. Het illustreert de geest van innovatie en creativiteit, gedreven door durf en ambitie om nieuwe hoogtes te bereiken. Een exclusieve kans op gelimiteerde edities in small batches of single casks. Elke fles M&H Apex is een verkenning van wereldse plaatsen, de hoofddistilleerder Tomer Goren, selecteert specifiek uitzonderlijke vaten voor elke batch of single cask, gekozen vanwege hun specifieke rijpingslocatie of om de magie te tonen van hout en terroir.

Deze small batch single malt whisky werd gerijpt in ex-Bourbon-vaten en gefinisht in granaatappelwijnvaten, in versterkte stijl gedurende een periode van zes maanden. Het unieke granaatappelfruit geeft deze whisky zijn uitzonderlijke smaken. Granaatappelwijn is een traditionele wijn uit Israël.

Tasting notes :
• Neus : Rijpe granaatappel, gevolgd door een werveling van rijke vanille, gebrande koffie en butterscotch. Een sterke aardsheid wordt vergezeld van aroma’s van iriswortel, groene munt en versgebakken zure appel.
• Smaak : Sappig, met geplette granaatappelkorrels, gedroogde vijgen en een bouquet van pittig-zure kruiden.
• Afdronk : Lang en droog, met een vleugje geroosterd eikenhout, gevolgd door zuurdesem-pretzels met een vleugje rood fruit.

€ 108,00

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop