Webshop » Whisky » Milk & Honey Apex Series Dead Sea n°19 Small Batch, 70cl - 55,5°

Milk & Honey Apex Series Dead Sea n°19 Small Batch, 70cl - 55,5°

WHI_0144 Milk & Honey Apex Series Dead Sea n°19 Small Batch, 70cl - 55,5°

Milk & Honey Apex Series Dead Sea n°19 Small Batch, 70cl - 55,5°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 55.5% ABV
Herkomst : Israël

De Milk & Honey Apex Series Dead Sea Cask, Small Batch, is een van de vele single malt whisky referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel.

De Milk & Honey Apex Series is het resultaat van jarenlang werk en onderzoek. Het illustreert de geest van innovatie en creativiteit, gedreven door durf en ambitie om nieuwe hoogtes te bereiken. Een exclusieve kans op gelimiteerde edities in small batches of single casks. Elke fles M&H Apex is een verkenning van wereldse plaatsen, de hoofddistilleerder Tomer Goren, selecteert specifiek uitzonderlijke vaten voor elke batch of single cask, gekozen vanwege hun specifieke rijpingslocatie of om de magie te tonen van hout en terroir.

Deze M&H Apex Dead Sea is de eerste single malt whisky ooit gerijpt op de laagste plek op aarde, de Dode Zee. Met temperaturen die oplopen tot 50°C is deze whisky net zo sterk en intens als de omstandigheden waaronder hij is gerijpt.

Tasting notes :
• Neus : Eerder een zoet begin met Franse vanille en mokka, aroma’s van een houten sigarenkistje en een verfrissend vleugje groene munt met hints van aangename eik op de achtergrond.
• Mond : Zacht startend op zwarte theeblaadjes, gevolgd door een krachtige gold van warme specerijen zoals kaneel- en korianderzaad, donkere cacao en een klein snuifje gemalen witte peper.
• Afdronk : Langgerekt, verwarmend en bevredigend met gekonfijte gember en kruidnagel gevolgd door een boeket van geroosterde kruiden en grof zeezout.

€ 122,00

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop