Webshop » Whisky » Longrow, 70cl - 46°

Longrow, 70cl - 46°

WEX_0118 Longrow, 70cl - 46°

Longrow, 70cl - 46°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 46% ABV
Herkomst : Schotland, Campbeltown

Longrow Peated Campbeltown Single Malt Scotch Whisky is één van de vele referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel te Bilzen-Hoeselt.

Longrow Peated biedt diegenen, die van een stevig geturfde whisky houden, de mogelijkheid te genieten van een aanhoudende rokerige smaak die een reis maakt door de zintuigen, zoals de rook die doorheen de kiln trekt.

Tasting notes :
• Neus : Zeer romig, als een vanille custard waarin de rook zich in verschillende lagen ontwikkeld zonder onmiddellijk overheersend te zijn. Geroosterde marshmallows, kruiden en rijk fruit komt vrij met de tijd.
• Smaak : Ongelooflijk goed gebalanceerd, rijk en romig met een lichte medicinale hint. De turf is altijd aanwezig en voed de smaakpapillen in goven zoals rook die doorheen een kiln trekt.
• Afdronk : De zachte rook houd aan en aan en geeft je een gevoel van steeds meer te willen. Lang en aanhoudend.

Over Longrow
Longrow, vernoemd naar een verloren distilleerderij in Campbeltown, die opereerde net naast Springbank Distillery, produceerde sinds 1973 een geturfde, olieachtige en robuuste whisky. Deze werd indertijd als een component gebruikt in verschillende blends. Meer geturfd en dubbel gedistilleerd staat hij sinds 1990 op de kalender bij Springbank distillers als Single Malt.

€ 54,00

Beschikbaar - Voorraad: 2


Webshop gemaakt met EasyWebshop