Webshop » Whisky » Compass Box CB Peat Monster, 70cl - 46°

Compass Box CB Peat Monster, 70cl - 46°

WHI_0061 Compass Box CB Peat Monster, 70cl - 46°
Compass Box CB Peat Monster, 70cl - 46°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 46%
Herkomst : Schotland, Blended Malt

In 2019 zijn we begonnen met het opsmukken van The Peat Monster in een nieuw label. Het ontwerp komt voort uit onze 10e verjaardag limited release, toen we het recept ontwikkelden, konden we het niet laten om dit ontwerp van Marc Burckhardt opnieuw te gebruiken als begeleiding. Alle batches van The Peat Monster die sinds 2019 zijn uitgebracht, bevatten nu dit speciaal in opdracht gemaakte kunstwerk.

Onze nieuwste versie van THE PEAT MONSTER is nog steeds de whisky voor liefhebbers van grote, rijke, rokerige, turfachtige malts, en is ouder en eleganter dan voorheen.

Geïnspireerd door feedback van liefhebbers van rokerige whisky, bevat THE PEAT MONSTER single malts met een meer aromatische en gracieuze stijl van rokerigheid. We hebben geprobeerd de turfachtige intensiteit te behouden waarvoor THE PEAT MONSTER al lang wordt gevierd, terwijl we een diepte en elegantie hebben gecreëerd die nog niet eerder is gezien.

Nieuwe batches THE PEAT MONSTER bieden een spectrum aan krachtige kustaroma's, waarbij de rokerigheid van een drijfhoutvuur wordt gecombineerd met meer medicinale turftonen.
Boomgaardvruchten en rijke, van het vat afgeleide romigheid brengen de meerlaagse rook in evenwicht. Het is een nieuw veenlandschap, zoals het Schilderlabel laat zien.

De evolutie is subtiel. We hopen dat je beide labels zult ontdekken om te genieten van de contrasten.

€ 54,30

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop