Webshop » Samples » Papalin 10y Réunion Sample, 3cl - 50°

Papalin 10y Réunion Sample, 3cl - 50°

01-90-0038 Papalin 10y Réunion Sample, 3cl - 50°

Papalin 10y Réunion Sample, 3cl - 50°

Inhoud : 3cl
Alc. Vol. : 50% ABV
Herkomst : Ile de Réunion

Papalin 10-jaar oud uit Ile de Réunion is één van de vele referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel te Bilzen-Hoeselt.

Papalin 10-jaar oud, volledig gerijpt in Franse eikenhouten vaten op het eiland Réunion, is een blend van verschillende rums uit Ile de Réunion. Deze nieuwe versie van Papalin nodigt ons uit om een palet aan smaken en aroma’s te ontdekken met een verbazingwekkende fruitige complexiteit. In deze rum blend zijn traditionele melasse rums opgenomen met leeftijden van 10,11 en 15 jaar oud en grand aroma rum van 11 jaar oud.

Tasting notes :
• Neus : Elegant en erg complex met een opeenvolging van sinaasappel -en chocoladegeuren een inleiding naar een veelbelovende smaakervaring. Na een tijdje beluchten vervoegen zich aroma’s van rijpe mango, minerale toetsen en koolwaterstofdampen het geurende palet.
• Smaak : Een nobele rum, sinaasappels geven hun pittige geheimen prijs gevolgd door gentiaan en gember die overgaan in abrikoos.
• Afdronk : Langgerekte elegantie met cacao en rood fruit die in balans wordt gebracht met kaneel en toetsen van eikenhout die uitdoven in een vezelig plantaardig einde.

€ 5,30

Beschikbaar - Voorraad: 3


Webshop gemaakt met EasyWebshop