Webshop » Samples » Papa Rouyo Le Rejeton 2021, 3cl - 56°

Papa Rouyo Le Rejeton 2021, 3cl - 56°

01-90-0021 Papa Rouyo Le Rejeton 2021, 3cl - 56°

Papa Rouyo Le Rejeton 2021, 3cl - 56°

Inhoud : 3cl
Alc. Vol. : 56% ABV
Herkomst : Guadeloupe

Deze cuvée is de tweede partij rum uit het gamma "Le Rejeton". Het is het resultaat van de assemblage van vaten witte rum verkregen tijdens verschillende distillaties. Het eindproduct is samengesteld uit een basis van originele Rejeton met 10% overrijpe stokken en 90% verse stokken onder een dominant percentage van R579 stokken.

Tasting notes :
• Neus: De eerste neus onthult tonen van chlorofyl, zoethoutstokje en bruine suiker. Na beluchting worden de aroma's gedomineerd door planten, gewentelt in zwarte peper met een vleugje mineraliteit.
• Smaak: nerveus in eerste instantie, het middengehemelte is evenwichtig tussen spanning en weelde. De afdronk biedt een mooie zoetheid, produceert een dualiteit van elektriciteit en zuiverheid in de mond. De retro-geur maakt plaats voor amandel- en steranijs, omhuld met een gebaksensatie. Een terroir rum, pittig en uniek.

Een rum om puur van te genieten in een voorgekoeld glas. Het past perfect bij een tartaar van peyi, gember en limoen. Het zal ook de bondgenoot zijn van desserts, zoals een maracujasorbet met seizoensfruit.

€ 3,80

Beschikbaar - Voorraad: 3


Webshop gemaakt met EasyWebshop