Webshop » Samples » Hampden Great House 2023 Sample, 3cl - 57°

Hampden Great House 2023 Sample, 3cl - 57°

01-90-0036 Hampden Great House 2023 Sample, 3cl - 57°

Hampden Great House 2023 Sample, 3cl - 57°

Inhoud : 3cl
Alc. Vol. : 57% ABV
Herkomst : Jamaica

Hampden Great House 2023 is één van de vele referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel te Bilzen-Hoeselt.

Deze 2023 van Hampden Estate Great House is inmiddels de vijfde release van deze exclusieve distilleerderij editie. Deze botteling is een eerbetoon aan het ‘Grote Huis’ van de distilleerderij dat nog steeds overeind staat in zijn oorspronkelijke vorm. Gebouwd in 1779 door de familie Stirling, werd de eerste verdieping gebruikt voor de opslag van rum vaten die moesten wachten om naar de haven getransporteerd te worden, dit tot de 20e eeuw. Tegenwoordig is het een huis van vertegenwoordiging en ontvangst van gasten en bezoekers.

Deze nieuwe editie van Great house is gemaakt van een mix van verschillende marks, geproduceerd volgens een recept dat van jaar tot jaar verschilt. Het biedt de kans om deze rums in een ander licht te ontdekken.

Tasting notes :
• Neus : Verfijnd en bedwelmend, een ongelooflijke onthulling van aroma’s van rietbloem, rietsuiker en vanille. Met wat lucht vertoont het oxidatieve aromapalet vervolgens toetsen van koolwaterstof, bourbonvanille en exotisch fruit als ananas en banaan.
• Smaak : Rijk en krachtig met levendige tonen van kamfer die vooraf gaan aan smaken van kruidnagel, zachte vanille, citroenachtige -en honingachtige toetsen en zoethout.
• Afdronk : Langgerekt met hete rietsuiker gedraaid in kokosnoot -en amandel melk met een subtiele frisheid van gember en Mirabellen gekruid met wilde tijm en salie.

€ 5,80

Beschikbaar - Voorraad: 5


Gerelateerde productenWebshop gemaakt met EasyWebshop