Webshop » Rum » Rhumantic La Fraise LT ED, 70cl - 30°

Rhumantic La Fraise LT ED, 70cl - 30°

RAR_0004 Rhumantic La Fraise LT ED, 70cl - 30°

Rhumantic La Fraise LT ED, 70cl - 30°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 30% ABV
Herkomst : België

Een trio van biologische Belgische aardbeien en zwarte vanille uit Madagaskar en natuurlijk de heerlijke rhum agricole uit Marie-Galante. 

De perfecte balans in zoetheid, zuurtegraad en sublieme aroma’s van de aardbeien wordt gevormd door de combinatie van 3 variëteiten; Joly, Salsa en Rubis. Om het geheel te verfijnen of eerder gezegd begeleiden werd de beste bourbon vanille uit Madagaskar toegevoegd, zwarte vanille. 

Zwarte vanille is een peul van gemiddeld 20cl lang die veel bonen met hoog vanillinegehalte bevat zonder toch een overheersende rol te spelen. Deze vanille wordt trouwens ook gebruikt door de grootste banketbakkers omwille van hun aromatisch profiel en hoge kwaliteit. 

Over So’Rhumantic :
Fabian, de bezieler van het merk, een autodidact, nieuwsgierig en levensgenieter in hart en nieren. Het is door zijn passie voor wijn, spirits en eten dat hij na het proeven van zijn eerste rhum arrangé hij besliste om de wereldse ingrediënten samen met Belgische te combineren en zijn eigen versie(s) te ontwikkelen. En met succes.

De uitzonderlijke grondstoffen die aan de basis liggen van deze producten worden rechtstreeks bij de producenten verworven, hetzij via de grootste Europese versmarkt in Rungis (Parijs), hetzij bij verschillende Belgische biologische landbouwers. Zo bevat elke fles het verhaal van iedereen betrokken bij de creatie, van de oogst van het suikerriet tot de pluk van het fruit en kruiden. Aan de basis van elke fles ligt een witte Rhum Agricole uit Marie-Galante. Zodra het fruit en kruiden binnenkomen wordt het in stukken gesneden en manueel aan de flessen toegevoegd zodat de maceratie kan beginnen. Na het voltooien van dit proces volgt een rustperiode van elke maanden in de kelders van So’Rhumantic.


€ 39,60

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop