Webshop » Rum » Compagnie Des Indes Spiced Rum CDI, 70 cl - 40°

Compagnie Des Indes Spiced Rum CDI, 70 cl - 40°

RUM_0595 Compagnie Des Indes Spiced Rum CDI, 70 cl - 40°

Compagnie Des Indes Spiced Rum CDI, 70 cl - 40°
Inhoud : 70 cl
Alc. Vol. : 40 % ABV
Herkomst : Carraïbische blend (Dom. Rep. +/- 80% & Venezuela +/- 20%)

Vergeet alles wat je dacht te weten over Spiced Rum! Ver buiten de cliche's over dit segment van producten is dit niet zo'n stroperige rum vol van suiker en kleurstoffen maar eerder een authentieke rum met een kleine (15g/L) hoeveelheid toegevoegde suiker en geen kleurstoffen van welke aard ook. Deze rum is ontstaan uit een blend van +/- 80% rums uit de Domenicaase Republiek en +/- 20% Venezolaanse rums die langzaam wordt geïnfuseerd met zwarte peper, gember, zoethout, vanille, nootmuskaat enz.. voor een periode van 2 weken.

De rum die ontstaat uit deze maceratie is dus met natuurlijke grondstoffen gekruid en fruitig. Of je hem nu gebruikt als sipping rum of als mixer, hij is gewoonweg delicieus !

Tasting notes :
  • Neus : Balancerend tussen de zoete toetsen van nootmuskaat, vanille en een vleugje kaneel en een kruidigere kant met gember, peper en een vleugje citrus. Bedwelmend spreid hij z'n krachtige karakter tentoon. 
  • Smaak : Het woord KRUIDEN maakt de zin compleet met een gebalanceerde zoetheid die plaatsmaakt voor citrussen op een kruidenbedje; ras el Hanout, kruidnagel, zoethout, tonka bonen, vanille en licht vegetale aromas van thijm en koriander.
  • Afdronk : Bevangen in een zalige balans tussen zoet en ziltig zweeft hij als op Aladdin's vliegend tapijt. 


Rumology.be, Hasseltsestraat 30, 3740 - Bilzen, LImburg - België, Tel. : +32 473 74 52 95, info@rumology.be

€ 35,00

Beschikbaar - Voorraad: 2


Webshop gemaakt met EasyWebshop