Webshop » Rum » Cihuatan Sahumerio, 70cl - 45,2°

Cihuatan Sahumerio, 70cl - 45,2°

RUM_0555 Cihuatan Sahumerio, 70cl - 45,2°

Cihuatan Sahumerio, 70cl - 45,2°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 45.2% ABV
Herkomst : El Salvador

Cihuatan Sahumerio is een limited edition van Cihuatan en één van de vele referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel te Bilzen-Hoeselt.

Cihuatan Sahumerio is een gelimiteerde uitgave die Cihuatan uitbracht, geïnspireerd op vuur, het symbool van liefde en passie in de Maya cultuur. De rum in deze limited edition Sahumerio werd tussen de 12 en 14 jaar gerijpt op ex-Bourbon vaten van Amerikaanse eik in het klimaat van El Salvador.

Tasting notes :
• Neus : Rijkelijk met cacao, honing en gedroogde abrikoos.
• Smaak : Gourmandisch met bosbessen, gebrand eikenhout en klaver.
• Afdronk : Langgerekt.

Over Cihuatan, El Salvador ;
Ondergedompeld in de legendes van El Salvador ontstaat het verhaal van Cihuatan. Cihuatan betekent ‘het land naast de slapende vrouw’ in de oude taal van de Maya’s. Het verwijst naar de Guazapa-berg, waarvan de lijnen lijken op een vrouwelijke vorm, een godin die vruchtbaarheid en rijkdom geeft aan de omringende landen. Op deze voorouderlijke geschiedenis begint het verhaal van de ambassadeurs van El Salvador, Cihuatan onthult alle rijkdom en expertise, van rietsuiker tot rijping in de eikenhouten vaten, het merk controleert alle stadia van zijn productie om u een reis te bieden door de cultuur van El Salvador.


€ 67,90

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop