Webshop » Overige » Luxardo Maraschino Kersen, 400 g

Luxardo Maraschino Kersen, 400 g

BAK_0001 Luxardo Maraschino Kersen, 400 g

Luxardo Maraschino Kersen, 400 g

Inhoud : 400g
Herkomst : Italië 

Luxardo Maraschino Kersen in een glazen pot van 400g is één van de vele referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel te Bilzen-Hoeselt. 

Deze Luxardo Maraschino Kersen zijn gekonfijte kersen, gedrenkt in Luxardo Maraschino kersensiroop, in een potje van 400g dat ongeveer 50% kersen en 50% siroop bevat.  Er worden geen verdikkingsmiddelen van welk type dan ook gebruikt en er worden geen bewaarmiddelen gebruikt. De donkerrode kleur is geheel natuurlijk. Een geavanceerd pasteurisatiesysteem garandeert het maximale niveau van conservering en veiligheid. 

Het nauwkeurige snoepproces van Luxardo Original Maraschino Cherries geeft het fruit een knapperigheid die zelden te vinden is bij concurrerende merken. Tegenwoordig worden Luxardo Original Maraschino-kersen, net als in de gouden eeuw van cocktails, gebruikt in de beste bars ter wereld en door de beroemdste mixologen als garnering in hun creaties. De siroop zelf kan in veel cocktails worden gebruikt als gearomatiseerde suiker. Ze zijn ook ideaal over ijs.

€ 12,40

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop