Webshop » Gin » Mombasa Club Gin Strawberry Edition, 70cl - 37,5°

Mombasa Club Gin Strawberry Edition, 70cl - 37,5°

GIN_0057 Mombasa Club Gin Strawberry Edition, 70cl - 37,5°

Mombasa Club Gin Strawberry Edition, 70cl - 37,5°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 37.5% ABV
Herkomst : Spanje

Mombasa Club Gin Strawberry Edition is een van de vele referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel te Bilzen. Mombasa Club Gin Strawberry Edition is een Premium London Dry Gin, verrijkt met de aroma’s en smaken van aardbei en rood fruit, licht zoet en fruitig met een hoge kwaliteit.

Tasting notes :
• Neus : De subtiliteit van aardbei en rood fruit zijn omhuld in een lichte zoetheid en aangevuld met de complexiteit van de originele Mombasa club Gin.
• Smaak : Zeer aangename frisheid van het fruit komt binnen met een zeer lichte zoete toets, harmonieus en afwisselend met een fris zuurtje op de achtergrond.
• Afdronk : Hoewel hij fruitig is blijft hij trouw aan de basis, de Mombasa Club Gin, complex met een behouden persoonlijkheid.

Over Mombasa Club :
Op het hoogtepunt van het Victoriaanse tijdperk, aan het einde van de 19e eeuw, beheerste het grote Britse rijk als de maritieme communicatie, handelsroutes en het grootste deel van het handelsverkeer tussen Oost en West hoewel ze diep verwikkeld waren in een koloniale strijd in heel Afrika. De zoektocht naar nieuwe routes creëerde een queeste van onverschrokken ontdekkingsreizigers die afgelegen en onbekende plaatsen ontdekten. Een van de belangrijkste hiervan was de kustplaats Mombasa, gelegen tegenover het eiland Zanzibar, een strategische ligging die al snel de belangrijkste haven en commercieel centrum van heet Oost-Afrika werd.

In Mombasa werd ook de eerst besloten sociale club opgericht, de mythische Mombasa Club, in 1885 door en voor officieren van het Britse Oost-Afrikaanse protectoraat. De club werd een essentieel onderdeel van het sociale leven van de Kolonie, waar leden verhitte bijeenkomsten hielden en nieuws uitwisselden. Tegenwoordig blijft de Mombasa Club een nostalgische herinnering, om dit te eren ontwikkelde met de Mombasa Club Gin, een herinnering vaan de avontuurlijke romantische pioniers van het glorieuze en epische Engelse kolonialisme van de 19e eeuw.
Rumology.be, Hasseltsestraat 30, 3740 - Bilzen, Limburg - België, Tel : +32 (0) 473 74 52 95, info@rumology.be 

€ 36,00

Uitverkocht

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Webshop gemaakt met EasyWebshop