Webshop » Gin » Mombasa Club Gin, 70cl - 41.5°

Mombasa Club Gin, 70cl - 41.5°

Gin_0037 Mombasa Club Gin, 70cl - 41.5°

Mombasa Club Gin, 70cl - 41.5°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 41.5% ABV
Herkomst : Spanje

Mombasa Club Gin is een van de vele referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel te Bilzen. Mombasa Club Gin is een Premium London Dry Gin, kleurloos, helder en een duidelijke weerspiegeling van de London Dry Gin stijl.

Tasting notes :
• Neus : Complex en zacht, de basis van de jeneverbes wordt onthult in een perfecte combinatie van koriander en de kruidige toetsen van cassia en komijn.
• Smaak : Licht kruidig waarin alle botanicals in een perfecte harmonie waarneembaar zijn.
• Afdronk : Complex laat deze veelzijdige gin zijn smaken lang verder balanceren.

Over Mombasa Club :
Op het hoogtepunt van het Victoriaanse tijdperk, aan het einde van de 19e eeuw, beheerste het grote Britse rijk als de maritieme communicatie, handelsroutes en het grootste deel van het handelsverkeer tussen Oost en West hoewel ze diep verwikkeld waren in een koloniale strijd in heel Afrika. De zoektocht naar nieuwe routes creëerde een queeste van onverschrokken ontdekkingsreizigers die afgelegen en onbekende plaatsen ontdekten. Een van de belangrijkste hiervan was de kustplaats Mombasa, gelegen tegenover het eiland Zanzibar, een strategische ligging die al snel de belangrijkste haven en commercieel centrum van heet Oost-Afrika werd.

In Mombasa werd ook de eerst besloten sociale club opgericht, de mythische Mombasa Club, in 1885 door en voor officieren van het Britse Oost-Afrikaanse protectoraat. De club werd een essentieel onderdeel van het sociale leven van de Kolonie, waar leden verhitte bijeenkomsten hielden en nieuws uitwisselden. Tegenwoordig blijft de Mombasa Club een nostalgische herinnering, om dit te eren ontwikkelde met de Mombasa Club Gin, een herinnering vaan de avontuurlijke romantische pioniers van het glorieuze en epische Engelse kolonialisme van de 19e eeuw.

€ 37,90

Beschikbaar - Voorraad: 1

Beoordelingen

Er zijn geen beoordelingen gevonden.


Webshop gemaakt met EasyWebshop