Webshop » Gin » Indlovu Pink, 70cl - 43°

Indlovu Pink, 70cl - 43°

GIN_0127 Indlovu Pink, 70cl - 43°

Indlovu Pink, 70cl - 43°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 43% ABV
Herkomst : Zuid Afrika

Indlovu Pink gin is één van de vele referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel te Bilzen-Hoeselt.

De basis van deze Indlovu Pink Gin is de Indlovu Original Gin verrijkt met de cactusvijg. Een delicatesse voor de Afrikaanse olifanten is de cactusvijgcactus met zijn heerlijke, subtiel gearomatiseerde vrucht. Het verwijderen van de stekels is geen probleem voor deze intelligente dieren, ze gebruiken hun voeten om de doornen weg te wrijven. De cactusvijg bevat polyfenolen, mineralen en vitamines die in de traditionele geneeskunde zelfs gebruikt worden, het vruchtvlees van de cactusvijg wordt gebruikt om ontstekingen en katers te behandelen.

Sluit je ogen en geniet van de smaken van de Afrikaanse savanne en de favoriete vruchten van de Indlovu.

Over Indlovu :
Bij Indlovu heeft met een exclusieve gin gecreëerd die de Essentie van Afrika belichaamt. Het is het verhaal van Les Ansley en zijn vrouw Paula die in de wereld van de gin zijn gedoken.

Na 15 jaar in het Verenigd Koninkrijk te hebben gewoond zijn ze terug verhuisd naar Zuid Afrika, een land dat hun meer mogelijkheden bood om te ondernemen en intussen aan de gemeenschap bij te dragen. Kort na hun aankomst had Paula de mogelijkheid om in Kenia op safari te trekken, en daar, terwijl ze een gin tonic dronk en een kudde olifanten zag voorbijkomen kreeg ze een al te gek idee. Vooral om dat de gids aan het uitleggen was hoe bijzonder olifanten zijn in hun eetgedrag en slechts een heel klein deeltje verteren van het plantaardige materiaal dat ze eten.

Zo is Indlovu gin ontstaan, een gin geboren in Afrika, ontworpen door olifanten. “Indlovu” is de benaming van olifant in verschillende Afrikaanse talen en dialecten en bij Indlovu gin gebruiken ze de foerangeergewoonten van ’s werelds grootste landdier om de botanicals te selecteren voor het maken van deze schitterende gins.

€ 51,00

Uitverkocht


Webshop gemaakt met EasyWebshop