Webshop » Gin » Indlovu Citrus, 70cl - 43°

Indlovu Citrus, 70cl - 43°

GIN_0125 Indlovu Citrus, 70cl - 43°

Indlovu Citrus, 70cl - 43°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 43% ABV
Herkomst : Zuid Afrika

Indlovu Citrus gin is één van de vele referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel te Bilzen-Hoeselt.

De basis voor deze gin is de Indlovu Original Gin met toevoeging van Marula en sinaasappel. De olifanten in Afrika zijn gepassioneerd en gek op de heerlijk, pittige, Marula vruchten die van nature in de savanne groeien alsook door sinaasappels. Met hun superieur reukvermogen kunnen ze sinaasappels van op grote afstand ruiken. Marula en sinaasappels bevatten bovendien een hoog gehalte aan antioxidanten en vitamine C, een geweldige ondersteuning voor het immuunsysteem.

Sluit je ogen en geniet van de smaken van de Afrikaanse savanne en de favoriete vruchten van de Indlovu.

Over Indlovu :
Bij Indlovu heeft met een exclusieve gin gecreëerd die de Essentie van Afrika belichaamt. Het is het verhaal van Les Ansley en zijn vrouw Paula die in de wereld van de gin zijn gedoken.

Na 15 jaar in het Verenigd Koninkrijk te hebben gewoond zijn ze terug verhuisd naar Zuid Afrika, een land dat hun meer mogelijkheden bood om te ondernemen en intussen aan de gemeenschap bij te dragen. Kort na hun aankomst had Paula de mogelijkheid om in Kenia op safari te trekken, en daar, terwijl ze een gin tonic dronk en een kudde olifanten zag voorbijkomen kreeg ze een al te gek idee. Vooral om dat de gids aan het uitleggen was hoe bijzonder olifanten zijn in hun eetgedrag en slechts een heel klein deeltje verteren van het plantaardige materiaal dat ze eten.

Zo is Indlovu gin ontstaan, een gin geboren in Afrika, ontworpen door olifanten. “Indlovu” is de benaming van olifant in verschillende Afrikaanse talen en dialecten en bij Indlovu gin gebruiken ze de foerangeergewoonten van ’s werelds grootste landdier om de botanicals te selecteren voor het maken van deze schitterende gins.

€ 51,00

Uitverkocht


Webshop gemaakt met EasyWebshop