Webshop » Gin » Glendalough Rose Gin, 70cl - 37,5°

Glendalough Rose Gin, 70cl - 37,5°

GIN_0102 Glendalough Rose Gin, 70cl - 37,5°

Glendalough Rose Gin, 70cl - 37,5°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 37.5% ABV
Herkomst : Ierland

Glendalough Distillery is gelegen in Glendalough, ook wel “Glen of two Lakes genoemd”, een van de mooiste en vaak bezochte valleien in Ierland. Ten zuiden van Dublin ligt de Wicklow bergen, gerenommeerd om hun fantastisch mooie natuur. Het gebied wordt ook wel eens omschreven als de tuin van Ierland, een naam die het zonder problemen waarmaakt.

Deze frisse gin met rozenblaadjes werd voor het eerst gemaakt ter ere van de moeder van onze hoofddistilleerder, Rose, op de bruiloft van zijn kleine broertje. Rose is onlangs overleden, en dit was zijn manier om haar in gedachten bij haar te hebben - letterlijk.

Zorgvuldig verzorgde bloemen uit haar rozentuin worden langzaam gedestilleerd met wilde rozen en planten uit de bergen rond de distilleerderij om dit een intens florale gin te maken. Na het distilleren wordt de gin verder doordrenkt met nog meer rozen om de smaken te verdiepen en het zijn mooie roze tint te geven.

Dit is niet "zomaar een roze gin", verre van dat. De diepte en complexiteit de je echt wel proeft zal je dit doen begrijpen. Floraal, geurig en smaakvol, het is een van de beste, meest interessante gin die men bij Glendalough heeft gemaakt na veel experimenteren met planten, fruit, kruiden en bloemen.


€ 34,10

Beschikbaar - Voorraad: 3


Webshop gemaakt met EasyWebshop