Webshop » Gin » Brockmans Gin, 70 cl - 40°

Brockmans Gin, 70 cl - 40°

GIN_0017 Brockmans Gin, 70 cl - 40°

Brockmans Gin, 70 cl - 40°

Inhoud : 70 cl
Alc. Vol. : 40 % ABV
Herkomst : VK

Het unieke recept van Brockmans is er een van natuurlijk gekweekte aromatische plantenextracten die vele uren geweekt worden in pure graanalcohol om hun natuurlijke oliën en aroma's vrij te geven. De meer traditionele tonen van gin worden gecombineerd met een verfrissende invloed van citrus en aromatische wilde bessen. Bulgaarse koriander speelt zijn rol en zorgt voor een aromatische, gemberachtige sinaasappeltopnoot. Dit past perfect bij de zachte en ronde harmonieën van bosbessen en bramen, die allemaal worden ondersteund door de basis van Toscaanse jeneverbessen. De droge, bitterzoete Valenciaanse sinaasappelschil verlengt de diepere toetsen en geeft een intens gladde afdronk.

Daarna wordt Brockmans langzaam gedistilleerd in een 100 jaar oude traditionele koperen distilleerketel, waar we het hart van de gin distillatie opvangen. De kenmerkende gin-tonen afgeleid van het unieke recept van Brockmans zorgen voor een voortreffelijke, intens zachte gin, met een uniek definiërende sensuele smaakervaring.

Brockmans is als geen andere gin. Voor gin-liefhebbers is het een openbaring, voor gin-beginners gaat het om het ontdekken van een onverwachte individuele smaak. Hij staat trots op zichzelf, onderscheid zich van de vele andere soorten gin, vanwege het unieke recept met voortreffelijke plantaardige ingrediënten en een geduldige distillatieproces. Waar de meer traditionele toetsen van gin worden gecombineerd met een verfrissende invloed van citrus en aromatische wilde bramen en bosbessen. Hierdoor ontstaat een intens zachte ginsmaak die sensueel en gedurfd anders is.

De ongeëvenaarde smaak van deze prachtig gemaakte gin kan gewoon puur over ijs worden genoten. Het is verfrissend anders als hij wordt geserveerd met tonic of ginger ale. Voor de mixologen onder ons opent het een hele wereld van nieuwe smaakervaringen wanneer hij wordt gemengd in gin-cocktails.

€ 35,70

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop