Webshop » Andere Distillaten » Calle 23 Tequila Reposado, 70cl - 40°

Calle 23 Tequila Reposado, 70cl - 40°

TEQ_0003 Calle 23 Tequila Reposado, 70cl - 40°

Calle 23 Tequila Reposado, 70cl - 40°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 40% ABV
Herkomst : Mexico

Een 100% Agave tequila, dubbel gedistilleerd in traditionele koperen ketels. Minstens 8 maanden gerijpt in ex-Bourbonvaten met als resultaat een goed uitgebalanceerde tequila. Een subtiele balans tussen agave-spirit en kruidigheid uit het eikenhout die de frisheid van de agave-spirit levendig houdt.

Notes de dégustation :
• Neus: Hoewel de gekookte agave-spirit nog steeds de hoofdrol speelt in deze spirit, zijn er enkele heerlijke lichte hints van hout. Glad met karakter.
• Smaak: Glad, fris en licht met zacht hout dat kruidigheid toevoegt om het karakter te perfectioneren. Geroosterde paprika's en verse vijgen maken de beleving compleet.

Over Calle 23 :
Bij Calle 23 start alles met de zorgvuldige selectie van de blauwe agave plant. Deze worden gewonnen uit 'Los Altos de Jalisco', zeg maar de Highlands van Jalisco, tussen de steden van Tepatitlan en Arandas. In dit gebied genieten de agave planten een warm, zonnige periode gevolgd door een stevig regenseizoen. Een vruchtbare bodem, hoog in mineralen die zorgt voor een rijkere en betere kwaliteit aan agaves. De gebruikte planten hebbe, 7 tot 9 jaar nodig om een volle rijpheid te bekomen. 

€ 42,30

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop