Webshop » Andere Distillaten » Calle 23 Tequila Anejo, 70cl - 40°

Calle 23 Tequila Anejo, 70cl - 40°

TEQ_0004 Calle 23 Tequila Anejo, 70cl - 40°

Calle 23 Tequila Anejo, 70cl - 40°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 40% ABV
Herkomst : Mexico

Deze 100% Agave Tequila werd dubbel gedistilleerd in traditionele koperen potstills en rijpte minimaal 16 maanden in ex-Bourbonvaten om een ​​soepele, schone en levendige smaak te produceren met een vleugje rook.

Tasting notes :
• Neus: hints van eiken gaan samen met rijke toetsen van lichte vanille en koffie. De aromatische hints van kruiden en specerijen die volgen zullen u verleiden.
• Smaak: Een perfecte balans tussen agave, eik en vanille met hints van koffie. De integratie van het hout wordt omgeven door meerdere smaakevoluties zoals gekraakte koffiebonen en tabak.

Over Calle 23 :
Bij Calle 23 start alles met de zorgvuldige selectie van de blauwe agave plant. Deze worden gewonnen uit 'Los Altos de Jalisco', zeg maar de Highlands van Jalisco, tussen de steden van Tepatitlan en Arandas. In dit gebied genieten de agave planten een warm, zonnige periode gevolgd door een stevig regenseizoen. Een vruchtbare bodem, hoog in mineralen die zorgt voor een rijkere en betere kwaliteit aan agaves. De gebruikte planten hebbe, 7 tot 9 jaar nodig om een volle rijpheid te bekomen. 

€ 42,60

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop