Webshop » Whisky » Milk & Honey Apex Series Rum Cask Small Batch, 70cl - 57,1°

Milk & Honey Apex Series Rum Cask Small Batch, 70cl - 57,1°

WHI_0146 Milk & Honey Apex Series Rum Cask Small Batch, 70cl - 57,1°

Milk & Honey Apex Series Rum Cask Small Batch, 70cl - 57,1°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 57.1% ABV
Herkomst : Israël

De Milk & Honey Apex Series Rum Cask, Small Batch, is een van de vele single malt whisky referenties die je momenteel bij Rumology.be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel.

De Milk & Honey Apex Series is het resultaat van jarenlang werk en onderzoek. Het illustreert de geest van innovatie en creativiteit, gedreven door durf en ambitie om nieuwe hoogtes te bereiken. Een exclusieve kans op gelimiteerde edities in small batches of single casks. Elke fles M&H Apex is een verkenning van wereldse plaatsen, de hoofddistilleerder Tomer Goren, selecteert specifiek uitzonderlijke vaten voor elke batch of single cask, gekozen vanwege hun specifieke rijpingslocatie of om de magie te tonen van hout en terroir.

Deze M&H Apex Rum Cask is het resultaat van een rijping op ex- rumvaten uit Jamaica zorgend voor intrigerende lagen van complexiteit bij elke sip.

Tasting notes :
• Neus : Bananenyoghurt met pure chocoladeschilfers, geurige wilde bloemenhoning en geplette witte peper.
• Smaak : Rijkelijk in melasse gevolgd door taart van pecannoten, bezaaid met geroosterde kokosvlokken en een warme kruidenmix van nootmuskaat en kruidnagel.
• Afdronk : Langgerekt op tropisch fruit, papaja en meloen begeleid door verse munt.

€ 119,00

Uitverkocht


Webshop gemaakt met EasyWebshop