Webshop » Whisky » Arran Sherry Cask, 70 cl - 55,8°

Arran Sherry Cask, 70 cl - 55,8°

WHI_0485 Arran Sherry Cask, 70 cl - 55,8°
Whisky Arran Sherry Cask, 70 cl - 55,8°

Inhoud : 70 cl
Alc. Vol. : 55.8 % ABV
Herkomst : Schotland, Eiland Arran
Lochranza Distillery

Sherry Cask 'The Bodega' is een verbluffende nieuwe toevoeging aan ons kernassortiment whisky's en is de perfecte keuze voor iemand die geniet van zijn Single Malt met veel body en complexiteit.

Gerijpt in enkele van de beste vaten die beschikbaar zijn voor de whisky-industrie, is deze 100% Sherry gerijpte Single Malt op vatsterkte zowel luxueus als elegant met lagen rijke zoete kruiden en eiken. Onze Master Distiller heeft samengewerkt met producenten in enkele van de meest prestigieuze Sherry Bodega's in Jerez, Spanje om alleen de beste kwaliteit vaten te selecteren die gevuld kunnen worden met onze kostbare spirit.

Deze botteling is een terugkeer naar de stijl van enkele van de vroegste Arran Single Malt, die grotendeels werd gerijpt in Sherry Casks. Tijdens een proeverij is deze uitdrukking de perfecte partner voor ons Quarter Cask 'The Bothy', omdat het de vaardigheid en expertise van onze Master Distiller laat zien in zijn werk met verschillende houtsoorten en de allerbeste fustselectie.

Tasting notes :
  • Neus: toffee, zoete specerijen en fruit 
  • Smaak: Rijpe vijgen en kersen
  • Afdronk: pure chocolade, mandarijnen, rijpe vijgen.

€ 56,60

Uitverkocht


Gerelateerde productenWebshop gemaakt met EasyWebshop