Webshop » Whisky » Arran Remnant Renegade Signature Series Edition 1, 70cl - 46°

Arran Remnant Renegade Signature Series Edition 1, 70cl - 46°

WEX_0374 Arran Remnant Renegade Signature Series Edition 1, 70cl - 46°

Arran Remnant Renegade Signature Series Edition 1, 70cl - 46°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 46% ABV
Herkomst : Schotland, Arran

Arran Remnant Renegade is één van de vele referenties die je momenteel bij Rumology/be kan aankopen, zowel online als in onze fysieke winkel te Bilzen.

Arran Remnant Renegade is de eerste in de gloednieuwe vierdelige limited edition Signature Series. Een selectie van Arran Single Malts die de diversiteit van de Arran Spirit in zijn kernwaarden wil tentoonstellen. Vier unieke bottelingen zullen ervan verschijnen, speciaal geselecteerd door Distillery Manager Stewart Bowman. Het doel van deze serie kadert in een bredere ‘Ken je bron campagne’ die consumenten uitnodigt om dichter bij het product te komen en vragen te stellen over de details van het product dat ze degusteren. Het doel van de serie is om de consumenten aan te moedigen hun whisky te openen, te drinken en ervan te genieten in plaats van te focussen op ‘investeren’ voor financieel gewin of om het ‘verzamelen’ van een aantrekkelijk ogende verpakking.

Deze Remnant Renegade bestaat uit een combinatie van ex- sherry hogsheads, ex- sherry butts en ex- bourbon vaten uit de periode tussen 1997 en 2017.

Tasting notes :
• Neus : Toffee appeltjes, vanille, kaneelkruiden en prominent sinaasappelbloesemtonen, steranijs.
• Smaak : Zijdezacht en gebalanceerd met lichtjes zoethout, mentholkruiden en honing.
• Afdronk : Langgerekt, aanhoudend op sinaasappelzeste en frisse florale toetsen. Een complexe whisky die echt de moeite waard is.

€ 94,50

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop