Webshop » Samples » Papa Rouyo Sanblaj ESB, 3cl - 45°

Papa Rouyo Sanblaj ESB, 3cl - 45°

01-90-0020 Papa Rouyo Sanblaj ESB, 3cl - 45°

Papa Rouyo Sanblaj ESB, 3cl - 45°

Inhoud : 3cl
Alc. Vol. : 45% ABV
Herkomst : Guadeloupe

Sanblaj, wiens naam "blend" betekent in het Creools, is gemaakt van verschillende zorgvuldig geselecteerde Guadeloupe-rums. Opgegroeid in de Papa Rouyo-kelder, zijn hun aroma's versterkt bij contact met de duigen. Het roosteren van de vaten varieert om een ​​rijk palet aan expressie van de rum te bieden. Een gedurfde en unieke interpretatie van blendingexpertise.

Tasting notes :
• Neus: De eerste neus opent met banketbakkerstonen (mokka) vergezeld van een vleugje pompona-vanille. Aroma's van karamel gaan hand in hand met dadels, noten (hazelnoten, amandelen) en gekookt fruit, typisch voor de aroma's van een ex-cognacvat.
• Smaak: De aanzet is zacht en evenwichtig en onthult een lichte en soepele textuur. De retro-olfactie is gericht op specerijen (kruidnagel en witte peper) gekruid met verse citrus. De afdronk is diffuus en laat licht geroosterde smaken achter die doen denken aan tonkaboon in de mond.

Een energieke en bijzonder complexe rum voor zijn jonge leeftijd.

Sanblaj is een rum om van te genieten tijdens de maaltijd. Als voorgerecht kan het een seizoenssalade, schelp- of kreeft geflambeerd met Sanblaj onthullen. Voor het gerecht leent rum zich uitstekend voor wit vlees, zoals kip en de geplette pompoen. Ten slotte zal het een breed scala aan desserts sublimeren, waaronder de beroemde torments d'amour met bijvoorbeeld peyi abrikoos.

€ 3,30

Beschikbaar - Voorraad: 2


Gerelateerde productenWebshop gemaakt met EasyWebshop