Webshop » Samples » Mhoba Bushfire Rum, 3cl - 55°

Mhoba Bushfire Rum, 3cl - 55°

01-90-0014 Mhoba Bushfire Rum, 3cl - 55°

Mhoba Bushfire Rum, 3cl - 55°

Inhoud : 3cl
Alc. Vol. : 55% ABV
Herkomst : Zuid-Afrika

Mhoba biedt u Pure Single Surgarcane Rum en de rum wordt volledig vervaardigd in Zuid-Afrika. Een leuk weetje: in Zuid-Afrika is 1 van de officiële talen 'Swazi'. Het woord Mhoba is dan ook afgeleid van het woord 'umhoba', wat de vertaling van suikerriet is in de Swazi taal.

De distillatie van de rum vindt 100% plaats in een Pot Still en kan, afhankelijk van de verschillende referenties, tot drie keer gedistilleerd worden afhankelijk van het gewenste smakenprofiel.

Mhoba's nieuwste creatie, de Mhoba Bushfire, stellen wij hier met plezier voor. De rum is gebotteld op 55% en is gecreëerd om de Zuid-Afrikaanse traditie van 'Braai' te eren. Deze culturele traditie 'Braai' is het organiseren van een grote barbecue met familieleden en een heleboel vrienden.

De rum is gerijpt in 'Dame-Jeanne' mandflessen met daarin ook stukjes hout van een bepaald type boom, namelijk de 'Sicklebush Tree'. Vooraleer deze stukjes toe te voegen aan de 'Dame-Jeanne' wordt het hout eerst verkoold door de Master Distiller tot men het gewenste resultaat krijgt. Ditzelfde type hout wordt ook vaak gebruikt op de traditionele Braai barbecues.

Hierdoor is de Bushfire een intense rum die u zonder twijfel kan smaken met zijn 55% ABV. U kan dadelijk genieten van de sterke smaak van verse sugarcane. Deze smaak wordt echter perfect uitgebalanceerd door zoete, maar zachte rokerige toetsen.

€ 4,40

Beschikbaar - Voorraad: 2


Gerelateerde productenWebshop gemaakt met EasyWebshop