Webshop » Rum » Panama 6y Bocatheva, 70cl - 45°

Panama 6y Bocatheva, 70cl - 45°

RUM_0145 Panama 6y Bocatheva, 70cl - 45°

Panama 6y Bocatheva, 70cl - 45°

Inhoud : 70cl
Alc. Vol. : 45% ABV
Herkomst : Barbados

Deze 6 jaar oude Panamese rum is het resultaat van een langzame distillatie en geduldige rijping. Hij onderscheid zich door z’n romige rondheid, grootse rijkheid en extreme zachtheid. Deze Bocatheva Panama 6y is één van de vele rums die je nu online bij Rumology.be online kan kopen.

Tasting notes :
• Neus : Zoet fruitig met hints van ananas aangevuld met een lichte citrus aciditeit.
• Smaak : Heel erg soepel met veel fruitige toetsen.
• Afdronk : Verwarmend, licht zoet kruidig.

Over Bocatheva Rum ;
Bocatheva Rum is voortgekomen uit het verlangen om eigen rums te bottelen bij BBC Spirits, opgericht in 2010 na een ontmoeting tussen de stichters, Bogdan en Bertrand. BBC staat voor Bogdan en Bertrand Company, een bedrijf dat aanvankelijk begon met de export van wijn en specialiseerde zich gaandeweg ook in de import en distributie van gedistilleerde dranken.

Bij BCC koestert met een innovatieve en visionaire geest, hun doel is om nieuwe merken te ontdekken en ondersteunen in hun groei alsook het ontwikkelen van eigen merken. Hierbij worden markttrends nauwlettend gevolgd met in acht name van authenticiteit en ambacht. Bocatheva is hier het levende bewijs van, kwaliteit primeert.

En voor Bocatheva is men niet over één nachtje ijs gegaan. Een reis rond de wereld van ruim 2 jaar en het proeven van meer dan 400 prachtige vatmonsters heeft geleid tot de selectie van een aantal vaten uit de meest prestigieuze distilleerderijen in het Caribisch gebied met een kernreeks uit 4 landen; Panama, Venezuela, Barbados en Jamaica.

Het concept achter de Bocatheva rums is eenvoudig, de consument kennis laten maken met een moderne, gedurfde kijk op hun producten en de smaakpapillen wakker schudden.

De pure rums uit hun assortiment worden steevast op 45% ABV gebotteld met minder dan 20 gram suiker per liter, gepresenteerd in een fles die net zo prestigieus is als de inhoud die ze bevatten.

€ 52,70

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop