Webshop » Rum » Black Tot, 70 cl - 46,2°

Black Tot, 70 cl - 46,2°

RUM_0423 Black Tot, 70 cl - 46,2°

Black Tot, 70 cl - 46,2° 

Inhoud : 70 cl
Alc. Vol. : 46.2 % ABV
Herkomst : Blend, Carraïben. 
Barbados, Guyana & Jamaica

Black Tot Finest Caribbean is geïnspireerd door traditie en de motivatie om heerlijke rum van over de hele wereld te blenden. Onze Head Blender, Oliver Chilton, heeft een recept ontwikkeld met enkele van 's werelds beste rums en tegelijkertijd een nieuwe en individuele stijl gecreëerd. Er is niets toegevoegd of weggenomen, onze uiteindelijke blend is geselecteerd vanwege het vermogen om de individuele smaken van elke rum te laten schitteren.

We hebben innovatie en traditie in balans gebracht in Black Tot Finest Caribbean - geïnspireerd op de marine-rummix uit het verleden, maar geëvolueerd om een ​​rum te creëren waar je vandaag en morgen van kunt genieten.

Door de rijke smaakprofielen van Barbados, Guyana en Jamaica samen te brengen, is een rum ontstaan ​​met tropische, koffie- en chocoladetonen. Volledig gerijpt in de tropen, die op jongere leeftijd krachtigere smaken produceert, is Finest Caribbean bedoeld als een heerlijke nippende rum en om extra diepte te geven aan smakelijke cocktailcreaties.

We filteren of zoeten Black Tot Finest Caribbean nooit, omdat we het in zijn puurste vorm willen presenteren.

Tasting notes :
• Een neus die een tropische golf van ananas, mango, meloen meebrengt en lijkt een feest van Carraïbisch snoepgoed. 
• Een rum, vol van kracht, met intense lagen van espresso die ontwikkelen in peperkoek, kruidnagel en sappige honingmeloen met warme kardemon broodjes.  
• Een lange finish, afgerond met tropisch fruit, chili confituur, masala chai en vanille. 

€ 45,70

Beschikbaar - Voorraad: 1


Gerelateerde productenWebshop gemaakt met EasyWebshop