Webshop » Gin » Gin Dry Forest Valentine, 50cl - 45°

Gin Dry Forest Valentine, 50cl - 45°

GIN_0084 Gin Dry Forest Valentine, 50cl - 45°
Gin Dry Forest Valentine, 50cl - 45° 

Inhoud : 50 cl
Alc. Vol. 45 % ABV
Herkomst : België

Bij alle Forest Dry Gins zal de smaak van jeneverbessen markant aanwezig zijn, maar elk seizoen zal ook zijn eigen ginsmaak hebben door het gebruik van seizoensgebonden botanicals. Geen enkele van de Forest Dry Gins wordt gezoet. Dat de Forest Dry Gin zo'n zachte en ronde smaak heeft, is te danken aan de expertise van meesterdistilleerder Patrick de Keersmaecker, het gebruik van laag- rendementsdistilleertoestellen en het exclusief gebruik van lokaal geproduceerde, ecologische ingrediënten.

De 15 lustopwekkende kruiden, vlierbloesems & bosaardbeien voor Forest Dry Valentine Gin worden 100% biologisch gekweekt en geoogst op onze eigen boerderij. Ze worden eerst gemacereerd en vervolgens gedistilleerd - waarbij de kruiden in twee lagen worden geschikt bovenin de distilleerketel, om buitengewoon intense aroma's te verkrijgen.

Wanneer we de gin met een milde graanalcohol tot de gewenste proof hebben gebracht, laten we hem een aantal weken rusten om een perfecte harmonie te bereiken tussen de bijzondere aroma's en smaken.

Smaakprofiel:
De geïnspireerde combinatie van vers geplukte vlierbloesems en bosaardbeien geeft een subtiel parfum met florale boventonen die doen denken aan de Dry Gin Spring en Summer en een naderende nieuwe romance.

Perfect serve:
Erasmus Bond Classic Tonic, voeg ijsblokjes en aardbeien of vlierbloesem toe.

€ 41,95

Beschikbaar - Voorraad: 5


Webshop gemaakt met EasyWebshop