Webshop » Gin » Drouin Le Gin Pira, 70 cl - 42°

Drouin Le Gin Pira, 70 cl - 42°

GIN_0012 Drouin Le Gin Pira, 70 cl - 42°
Drouin Le Gin Pira, 70 cl - 42°

Inhoud : 70 cl
Alc. Vol. : 42 % ABV
Herkomst : Frankrijk

Christian Drouin lanceert hun nieuwste gin genaamd 'Le Gin Pira'. Hét nieuwe ster ingrediënt van deze gin is peer. Het woord 'Pira' is dan ook de Latijnse vertaling van het woord peer.

Deze gelimiteerde editie (8550 flessen) gebotteld op 42% bevat een blend van verschillende peersoorten die normaal in cider worden gebruikt in Normandië. Uiteraard gebruikt men ook extra botanicals: jeneverbessen, vanille, citroen, zwarte peper en iriswortel. Op een typisch Normandisch huisje zal u meer dan eens irissen kunnen bewonderen die langs de daken groeien.

Christian Drouin heeft zijn originele gin recept gebruikt als basis voor deze nieuwe gin. Ook hier heeft men elk ingrediënt apart gemacereerd en gedistilleerd om alle aroma's afzonderlijk te laten uitkomen. Net voor het bottelen werden al deze ingrediënten dan samengevoegd.

Om nogmaals de peer te eren is ervoor gekozen om zijn groene kleur te gebruiken op het design van de fles. Qua smaken gaat u onmiddellijk genieten van de zwarte peper, iris en verschillende soorten fruit. U kan deze gin perfect serveren met onze Erasmus Bond Classic en afwerken met een flinterdun schijfje... peer.

€ 32,60

Beschikbaar - Voorraad: 1


Webshop gemaakt met EasyWebshop