Webshop » Gin » Canaima Gin by Diplompatico, 70 cl - 47°

Canaima Gin by Diplompatico, 70 cl - 47°

GIN_0001 Canaima Gin by Diplompatico, 70 cl - 47°
Canaima Gin by Diplompatico, 70 cl - 47°

Inhoud : 70 cl
Alc. Vol. : 47 % ABV
Herkomst : Venezuela

De oorsprong van de Canaïma-gin ligt in het mysterieuze land Amazonia. Een mystieke plek van ongerepte schoonheid met natuurlijke geheimen die maar weinigen kennen. Beschutting voor het grootste tropische woud ter wereld met meer dan 390 miljard bomen en 10% van de totale biodiversiteit ter wereld. Canaïma is een nationaal park in de Venezolaanse staat Bolivar. De thuisbasis van adembenemende kliffen en watervallen, waaronder de Angel Falls, de hoogste waterval ter wereld, dit mysterieuze land bevat talloze legendes en mythen. Een unieke en ongeëvenaarde bestemming.

Van de meer dan 3000 vruchten die in het Amazone-regenwoud te vinden zijn, zijn er 200 het meest bekend. Diplomatico koos er 6 om hun gin van te maken; Merey (ook bekend als Cashew), Açai, Uva de Palma, Tupiro, Seje en Copoazu.

Mogen we uw aandacht vestigen op het feit dat 10% van de omzet wordt besteed aan het ondersteunen van de ngo's die werken aan het verbeteren van de levenskwaliteit van inheemse gemeenschappen en aan herbebossing van de Amazone.

Tasting notes :
  • Neus : goed uitgebalanceerde citrustoetsen en aardse kruiden - de dubbele aard van jeneverbes in een glas. Vochtige, loodachtige tonen vullen de gaten tussen uitbarstingen van fruit, met een basis van zachte kruiden achterin.
  • Smaak : De citrus is terug, maar hartige kruidige toetsen bouwen op en halen ze in. Een flits van zoete sinaasappel en tropisch fruit kringelt uit het midden, met tintelende, peperige kruiden als contrapunt.
  • Afdronk: Aardse kruiden blijven hangen, met zoet fruit dat langzaam vervaagt.

€ 35,60

Beschikbaar - Voorraad: 3


Webshop gemaakt met EasyWebshop